top of page
Qigong, Qi gong, Utrecht, Chi kung, Wellness, Lessen, Workshops, Gezondheid, Mindfulness, Bewegen, Balans, Lichaam, Geest

Over

Qigong, Qi gong, Utrecht, Chi kung, Wellness, Lessen, Workshops, Gezondheid, Mindfulness, Bewegen, Balans, Lichaam, Geest , Angelique Jacobs-Roos, Honden, duinen

Angelique Jacobs-Roos

Qigong & meditatie instructeur

Mijn naam is Angelique Jacobs-Roos.

In 1999 ben ik begonnen met tai chi en qigong-lessen bij Chanderdath Makhan, oprichter van Ayurvedisch Gezondheidscentrum Jade en Triguna Opleidingen. Ik ben dat 15 jaar blijven doen, door de drukte met mijn  gezin en mijn baan als beheerder van kinderboerderij Nieuw Rotsoord in Utrecht bleef het bij recreatief uitoefenen van deze bewegingsleer.

Toen ik in 2014 niet herstelde na mijn ziekenhuisopname, ben ik in februari 2015 heel laagdrempelig weer qigong-oefeningen gaan doen. Langzaam kreeg ik meer energie, ik bouwde de oefeningen op en ik herstelde. Ik was hier zo enthousiast over dat ik september 2015 de opleiding tot medisch Qigong practitioner ben gaan doen bij Chanderdath Makhan en mijn huidige opleiding Taoïstisch en Boeddhistisch Qigong bij ISBC in Den Haag in vervolg hierop in 2018 startte. 

Inmiddels ben ik een gecertificeerd instructeur. Door mijn opleidingen en mijn ervaring, persoonlijk en bij de mensen die ik begeleid, ben ik alleen maar enthousiaster geworden door de brede inzetbaarheid van qigong. Ik gebruik deze ervaring nu bij het begeleiden van diverse groepen zoals ouderen en mensen met stress gerelateerde problemen.

bottom of page